Avantajele utilizării produselor marca IJS Systems

Calitatea produselor IJS Systems depinde atât de producător, cât și de materia primă din care este fabricat. Turba este considerată cea mai bună sursă de humaturi naturale. În funcție de aplicație, turba folosită de către IJS Systems are o eficiență mai mare și mai multe avantaje față de alte îngrășăminte și promotori de creștere.

O gamă largă de aplicare. Tratarea semințelor, a butașilor, a tuberculilor, bulbilor, a rădăcinilor și a foliilor în timpul creșterii plantelor, a tratării, a detoxifierii și a fertilizării solului.

Îmbunătățirea structurii solului, permeabilității aerului și a proprietăților de reținere a apei, stimularea microflorei solului, legarea toxinelor și a compușilor de metale grele. Restaurarea fertilității.

Promovează cultivarea produselor ecologice, neutralizând acțiunea erbicidelor, reduce concentrația de nitrați cu 20-30%, suplimentează planta cu proteine, aminoacizi și microelemente. Îmbunătățește gustul și a aspectul produselor, crește timpul de depozitare și a rezistența la transportare (aspectul produselor nu se deteriorează în timpul transportării).

Consolidează sistemul imunitar al plantelor, crește rezistența la toate tipurile de boli și condiții de creștere nefavorabile (schimbări de temperatură, secetă, îngheț, tratament chimic).

Conținut organic ridicat al produsului (până la 80%). Toate componentele sunt substanțe active care sunt absorbite de plante la 100%, fără conservanți, consum redus cu eficiență ridicată.

Reduce semnificativ costul produselor agricole prin creșterea randamentului (de la 20 la 50%), precum și prin economisirea de bani, deoarece nu este nevoie de îngrășăminte suplimentare, stimulatori de creștere și produse de protecție a plantelor.

Reduce timpul de maturare a plantelor cu până la două săptămâni, permițând colectarea unei recolte suplimentare. Crește rata germinării semințelor cu 10%.

Este absolut sigur pentru oameni și mediu, nu conține otrăvuri sau toxine.

Servește ca un conductor între sol și plantă, crescând capacitatea nutritivă a solului și creând un mediu nutrițional pregătit pentru absorbție, legând în același timp substanțele dăunătoare.