Instrucțiuni de utilizare a produselor IJS Systems

Așa-numita nutriție suplimentară poate fi făcută în orice etapă de creștere al plantei. Țineți minte că doar utilizarea corectă a îngrășămintelor humice contribuie la o recoltă bună. Reguli de bază pentru utilizarea humatului de potasiu IJS Systems:

Înmuierea semințelor

Aproximativ 50-100 g de îngrășământ de humat la 100 kg de semințe trebuie diluat într-un litru de apă. Semințele trebuie ținute în această soluție toată ziua, dar pentru bulbii de plante 8 ore sunt suficiente. Butașii trebuie ținuți în soluție timp de 14 ore. La scară industrială, tratarea suprafețelor de semințe este foarte eficientă.

Irigare.

Acest proces ar trebui să se desfășoare numai în faza vegetativă a dezvoltării plantei, în timp ce pauzele dintre aceste proceduri ar trebui să fie de 10-14 zile. Pentru prima dată, aproximativ 0,5 litri de soluție ar trebui cheltuiți pee plantă cu o creștere treptată la un litru. Dacă plantați răsaduri, în acest stadiu puteți turna soluția de humat de potasiu pentru a hrăni solul, și repetați acești pași când apar primii muguri și în stadiul de înflorire. Atunci când este diluat cu 200 de litri de apă caldă, se utilizează un litru de humat de potasiu.

Fertilizare.

Dacă doriți să utilizați IJS Systems ca îngrășământ, în acest caz soluția finală pentru tratament ar trebui să fie destul de diluată. De asemenea, îngrășământul poate fi pulverizat. Într-adevăr, prin frunză are loc asimilarea cea mai eficientă a tuturor microelementelor necesare. La 200-300 de litri de apă se utilizează 0,5-1 litru de humat de potasiu marca IJS Systems.

Prelucrarea solului

Detoxifierea solului, distrugerea miriștei prin aplicarea humatului de potasiu este efectuată pentru a îmbunătăți structura solului în care vor fi plantate culturile. 2-4 litri de îngrășământ lichid se diluează în 200-300 de litri de apă pe 1 ha de teren și se aplică sub formă de tratament înainte de însămânțare (se recomandă combinarea acestuia cu UAN (amestecul de uree și azotat de amoniu) și CLF (fertilizanți lichizi complexi) la amestecare).

Înmuierea semințelor

Pentru semințe, plante și butași, ar trebui să se prepare o soluție de 0.5-1 litru de humat lichid la 10 litri de apă. Înmuierea se va face timp de 10 până la 15 ore, cu 24 de ore înainte de plantare.

În cazul utilizării humatului de potasiu pentru udarea culturilor vegetale, 50 ml trebuie diluat în 10 litri de apă (1 litru la 200-300 litri).

Plantele anuale trebuie tratate de două ori: în timpul formării mugurilor; în timpul înfloririi.

Se recomandă tratarea recoltelor perene de 4 ori: primăvara devreme; din nou în trei săptămâni; când răsar mugurii; la înflorire.       

Pentru a îmbunătăți calitatea solului, se adaugă în sol o soluție de humat de potasiu 1-2% marca IJS Systems.

ProduseleIJS Sistems pot fi, de asemenea, utilizate cu succes în cultivarea plantelor de cameră; fertilizatorul va contribui la creștere și înflorire din martie până în septembrie. Irigarea este necesară aproximativ la fiecare două săptămâni.

Din octombrie până în februarie, alimentarea trebuie efectuată la fiecare 6 săptămâni. Pulverizarea trebuie efectuată cu o soluție lichidă de IJS Systems: rata de consum recomandată este de 100 ml pe 1 litru de apă. Este foarte important să hidratezi toate frunzele. Plantele de interior trebuie udate cu aceeași soluție.

O tonă de semințe de plante va necesita aproximativ 10 litri de soluție preparată. Tabelul de mai jos indică consumul de soluție IJS SYstems pentru anumite legume și fructe.

Produsele IJS Systems, combinate cu minerale și pesticide, au un avantaj esențial - reducerea conținutul de nitrați și toxine în plantele tinere și în produsele finite. Nu există contraindicații în amestecarea lor cu îngrășăminte organice.

Cultura plantelor

Consumul soluției de lucru (l)

Castraveți, Roșii

1 litru de soluție se utilizează pentru 1 kg de semințe

Cartof

La 1 tonă de semințe se consumă 10 litri de soluție de humat

Struguri

1 l de îngrășământ este consumat la 10 l de apă

Pomi fructiferi

1 l de îngrășământ este consumat la 10 l de apă

IJS System sajută culturile să absoarbă o cantitate mare de nutrienți.

  • Borul livrat rădăcinilor crește capacitatea de fructificare a culturilor plantate. Dacă primesc suficient bor în timpul perioadei de înflorire, floarea nu va dispărea, iar fructele vor fi mult mai mari. Pentru a produce o recoltă bogată de legume, mazăre și sfeclă de zahăr, suplimentarea cu bor este obligatorie. De asemenea, borul sporește nivelul vitaminelor esențiale din fructe. Humatul de potasiu lichid produs de IJS Systems conține doza necesară de bor.
  • Humatul de potasiu IJS Systems conține, de asemenea, mangan, care crește fotosinteza în plante, contribuie la producția de acid ascorbic și crește nivelul de zahăr în produsul final. Manganul este esențial în cultivarea sfeclei de zahăr și semănarea porumbului. Culturi care răspund la conținutul de cupru din îngrășăminte: semințe de rapiță, floarea-soarelui și struguri.
  • Concentrația de cupru în produsul IJS Systems influențează sinteza proteinelor, și din cauza aceasta crește rezistența la căldură pe timp de vară, la afecțiuni virale și fungice, la îngheț, sporește rezistența la secetă. Primul semn al lipsei cuprului este încetineala și aspectul ofilit al plantelor, creșterea și înflorirea încetinite; fructele nu formează semințe de calitate. Cu cât este mai mult azot în sol, cu atât devin mai necesari aditivii de cupru, iar humatul de potasiu lichid marca IJS Systems va îmbunătăți rapid situația.
  • Zincul este necesar culturilor în procesul de metabolizare a carbonului, de formare a fructelor, și respirație.
  • Bacteriile tuberoase, furnizorii de azot în sol, necesită consolidare cu molibden și cobalt. Prin creșterea suplimentării cu molibden, puteți crește randamentul conopidei, a diferitor tipuri de trifoi și a culturilor leguminoase. Cobaltul ajută la îmbunătățirea proceselor de fixare a azotului.