Despre companie

Compania "BIOORGANICA" (cod fiscal 1013611001150) a fost înregistrată în anul 2013 în Republica Moldova și deține o experiență bogată în producerea, vânzarea și aplicarea îngrășămintelor organice.


Compania noastră produce îngrășăminte organice sub marca ”IJS Systems”:

a) soluție lichidă concentrată de amestec de humat de potasiu și biohumus, folosită pentru a trata rădăcinile, frunzele, dar și pentru înmuierea semințelor și a răsadurilor, a culturilor agricole;


b) amestec concentrat uscat de humat de potasiu, folosit pentru îmbunătățirea proprietăților fizico-chimice are solului, precum și sporirea fertilității solurilor.


Ambele produse sunt compuse dintr-o gamă largă de substanțe organice și minerale și includ un set complex de microorganisme benefice pentru sol. Principalele materii prime utilizate în producție includ turbă, tipuri de cărbune speciale, sapropel, biohumus.


De asemenea, dispunem de propriile inovații ce permit creșterea randamentului culturilor agricole cu până la 50%.


BIOORGANICA produce un îngrășăminte ecologice de o nouă generație, cu cea mai largă gamă de utilizare. Compania noastră colaborează cu instituțiile științifice de frunte din domeniul protecției solurilor și plantelor din țară.

Produsele noastre sunt exportate în Rusia, Polonia, România, Ucraina, Turcia, Iran, Congo, Dubai, Qatar, Libia.